Historien om Far Sea
Far Sea er mere end bare en virksomhed, det er vores familiearv og passion. Vi har mere end 50 års erfaring i opdræt af støren og udtagning af den fineste Beluga kaviar, og det er vores livsværk at opretholde og beskytte denne unikke delikatesse.
Vores beliggenhed i Mazandaran-provinsen i Iran, ved det kaspiske hav, er afgørende for den høje kvalitet af vores kaviar. Vi arbejder altid på at optimere størens levevilkår gennem forskning og brug af nye teknologier for at sikre den mest naturlige og bæredygtige opdræt af støren.
Vi er stolte af at være en familiedrevet virksomhed og vi holder fast i vores traditioner og værdier, når det kommer til opdræt af støren og udtagning af kaviar. Hver enkelt af vores kaviardåser er resultatet af omhyggeligt håndarbejde og nøje udvalgte kaviarkorn, der er testet og vurderet af vores eksperter for at sikre den højeste kvalitet og den mest delikate smag.
Bærdygtighed
Vi er stolte af at kunne tilbyde en kvalitet, som er uden sidestykke, og som kan konkurrere med kaviar fra selv de mest anerkendte producenter i verden. Vi vil gerne være med til at bevare denne helt unikke Beluga kaviar og har derfor valgt at donere 10 Kr. af overskuddet fra hver dåse kaviar til Oceans2clean som er en nonprofitorganisation, der bekæmper plastikforurening i verdenshavene. Vores yngledam og opdrætningsfaciliteter drives med et avanceret filtersystem, som sikrer exceptionel vandkvalitet fra det kaspiske hav. Vi har intet vandspild, da det vand, der bliver brugt, kommer fra deres eget naturlige habitat.
Sortiment
Vi udbyder to slags Beluga kaviar, hvor kvaliteten og størrelsen på kaviaren er afgørende, da det både kan være sæsonpræget og forskelligt fra stør til stør. Vi vurderer kaviaren efter udtagningen for at sikre, at den opfylder vores kvalitetsstandarder for størrelse, fasthed, farve og smag. Når kaviaren er blevet nøje udvalgt, pakker vi den sikkert i de traditionelle kaviardåser, hvor den holder sig frisk og er lige til at spise.